Goede oogst voor wie goed zaait !

Stel je eens voor dat je op een zekere dag iemand vind die bij je past, wat zou dat met je doen. Wat zou er gaan bloeien bij je. Wat heb je nodig? Waar mis je nu zo aan… Wat kun je daar zelf aan veranderen? Waar kun je alvast mee starten?

Mijn dankbetuiging... 

Via deze weg wil ik bedanken.

Bedanken voor alle situaties die zich in mijn leven hebben voorgedaan.
Situaties van pijn, onrecht, onbegrip, verdriet, onzekerheid, gemis, bedrog en verraad! Situaties van vallen en opstaan, keihard je neus stoten en toch weer doorgaan.
Situaties van eenzaamheid, waarin ik anderen heb toegelaten om mij pijn te doen en situaties die uitzichtloos leken…
Gevoel van er niet bij horen, geen gevoel van saamhorigheid of hechting, er alleen voor staan en voor mezelf op te komen en vol te houden… vooral volhouden!


Kortom een weg vol obstakels en hindernissen en elke heftige emotie die daarbij hoort!

 

Dit alles heeft me laten zien hoe het NIET hoort en hoe IK HET NIET WIL.

Het heeft in mij een drive geactiveerd om mensen gelukkig te zien, te maken en te helpen om zichzelf én het bijpassende geluk te vinden.

 

What doesn’t kill you, makes you stronger!

 

Ik wil de mensen bedanken die in mijn leven zijn gekomen om mij te laten zien en voelen wat ik waard ben! Om mij te motiveren om nooit op te geven, hoe zwart alles ook lijkt! Mensen die mij houvast hebben gegeven en die onbaatzuchtig en geduldig mij mezelf lieten zijn.
Al mijn kwaliteiten, passie, interesses en inzichten kwamen hierbij tot ontwikkeling, puzzelstukjes pasten steeds meer in elkaar en de zon ging schijnen!

 

Niks is toevallig!

 

Het zijn mensen die het beste in mij naar boven halen en mij motivatie hebben gegeven om iets te doen met de onweerstaanbare drive die er in mij zit:

 

De liefde:  liefde voor verbinding!

 

Hoe mooi zou het zijn als ik mensen bij elkaar mag gaan brengen, mensen selecteren op basis van hun kwaliteiten, interesses en passie. Mensen helpen op de juiste manier te communiceren en zichzelf te presenteren.
Een goed en zelfverzekerd gevoel te geven en hiermee zelfvertrouwen uit te stralen.

Mensen lezen en intuïtief aanvoelen, behoeftes en verlangens uitvragen en monitoren.

Er is niks zo sexy als de uitstraling van zelfvertrouwen!

 

Stel je eens voor dat je op een zekere dag iemand vind die bij je past, wat zou dat met je doen. Wat zou er gaan bloeien bij je. Wat heb je nodig? Waar mis je nu zo aan… Wat kun je daar zelf aan veranderen? Waar kun je alvast mee starten?

 

Durf jij jezelf helemaal bloot te geven? Waar loop je tegenaan? Wat houd je tegen? Ken jij jezelf al helemaal?

 

Wat is jouw diepste verlangen en waarom!

 

Let’s CONNECT.

 

Wil jij meer richting in je leven of heb jij gewoon een goed verhaal en wil jij jouw verhaal met mij te delen? Stuur mij dan een mailtje!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.