Mirror Coaching

Hoe gaat het nou ECHT met je?

Door mijn ruim 20 jaar ervaring als kapper ben ik mij gaan interesseren in de mindset en het bijbehorende welzijn van de mens. Doe daar een dosis hormonale verstoring tijdens mijn zwangerschappen bovenop en ineens wist ik het...

Ik ga mijzelf verdiepen in HORMONEN en alles wat daarbij hoort !

 

Als coach maar vóóral in het kappersvak, hoor ik vele verhalen en situaties van allerlei mensen.
Mensen leven hun leven en doen maar 'gewoon' wat ze moeten doen..
Moeten?

 

…Klagen, huilen, eten, noem het maar op. Herken je dat? Soms zitten we letterlijk met onze handen in ons haar. We willen iets veranderen maar wat dan? En waarom voel ik mijzelf zo rot?

 

Op zulke momenten kun je misschien juist wel een SPIEGEL gebruiken... Er volgt een gesprek... vaak een mooi onverwachts diepgaand gesprek! 

 

Steeds vaker gaan mensen met een tevreden en dankbaar gevoel de stoel uit. Ze vertellen mij inzichten gekregen te hebben om een volgende stap' te zetten in hun leven. Intuïtief lijk ik dus aan te voelen wat iemand 'nodig' heeft..

 

Waardevol, soms voelt het gewoon magisch.

 

Verder zijn het ook vaak lichamelijke ongemakken waar vooral veel vrouwen mee te maken hebben. Veelal zijn deze cyclus gerelateerd. Wat ik ook vaak hoor zijn de  problemen rondom de opvoeding van de kindjes, veelal in gedrag en/of welzijn. De ervaring heeft geleerd dat soms een kleine aanpassing al voor groot resultaat kan zorgen.

 

Herken jij jezelf in onderstaande?

  • Niet wetende hoe nu verder... je loopt vast.

  • Reflectie nodig om dieper tot jezelf te kunnen komen.

  • Beu om zo weinig energie te hebben en helemaal klaar met die (maandelijkse) hoofdpijn en/of acné? Of opgezette buik?

  • Misschien heb je altijd maar honger en zou je gewoon wel eens heerlijk (door) willen slapen? 

  • Kan jouw libido wel een oppepper gebruiken?

  • Is het voor jou ook zo'n belasting als de kindjes niet lekker in hun vel zitten? Zit jij soms óók letterlijk met je handen in je haar?

 

We kunnen het er eens over hebben...

 

Ik ga graag aan de slag met jou om jezelf sterker en stralender neer te zetten dan ooit tevoren. Door mijn kennis en ervaring, weet ik als geen ander in te voelen in jouw situatie. Hiermee kan ik doelgericht de benodigde technieken toepassen en jou helpen van jouw klachten af te komen waardoor jij snel back on track bent.

Het is de hoogste tijd om écht van jezelf te gaan houden en jezelf prioriteit nr. 1 te maken!

Ga je mee?

 

Laat hieronder jouw berichtje achter, dan neem ik binnen 24u contact met je op..