BEWUST een EIGEN W!JZe

Onze omgeving is allang niet meer wat het hoort te zijn. 
We vernaggelen de wereld met onze plastic soep en allerlei andere troep die we achterlaten.
We maken dieren af op gruwelijke wijze puur voor een mooi bontkraagje of we misbruiken deze arme dieren voor een proef in een laboratorium. 

Echte verbinding is zogenaamd vervangbaar na de komst van allerlei social media etc. We zitten liever met onze telefoon op tinder i.p.v. een écht contact met iemand aan te gaan en te vertrouwen op onze natuurlijke feromonen.

 

Ontspanning is iets wat we veel te weinig doen om onszelf weer op te laden. We leven in een wereld vol gekte, stress, ellende, ongezonde voeding en heel veel zieke mensen. 
Langs alle kanten worden we aangevallen door allerlei zaken die niet goed voor ons zijn. Het is niet zoals de natuur het voor ons bedoeld heeft. We bewegen te weinig, eten teveel en verkeerd, vol met chemische toevoegingen die alles maar langer houdbaar moeten maken en er mooier uit doen zien.

 

 

Dit alles maakt dat ik er bewust voor heb gekozen om er een bewuste eigen'wijze' op na te houden. 

 

Wat doe ikzelf allemaal bewust ?

Ik eet zoveel mogelijk puur, onbewerkt en biologisch. Pakjes en zakjes zijn een no-go en verder lees ik veel etiketten. De produkten die ik gebruik zijn veelal troepvrij. Ik kies zoveel mogelijk voor duurzame natuurlijke materialen, ecologisch en biologisch afbreekbaar. Verder hou ik rekening met het milieu waar ik kan.

 

Wat ik heel belangrijk vind is dat mijn lichaam in balans is. 

 


Bewegen in daglicht is een hele belangrijke om alle processen in het lichaam optimaal te houden. Vooral om mijn immuunsysteem op orde te houden.
Verder wil ik mijn innerlijke veerkracht hoog houden zodat ik tegen een stootje kan.

De manier waarop je met zaken omgaat is allesbepalend.

Een volwaardige nachtrust is erg belangrijk. Melatonine wordt aangemaakt zodra het donker wordt. Het zorgt ervoor dat we goed doorslapen en ons lichaam zich goed kan herstellen. Een lichaam wat zichzelf kan herstellen is een krachtige tool in deze tijden.

 

Je leefstijl veranderen is natuurlijk niet iets wat je van de 1 op de andere dag jezelf eigen maakt. Het is een proces. Elke bewuste stap is er 1.  

 

En uiteraard mag je gewoon een keer 'cheaten' , als je er dan ook maar écht optimaal van geniet!


Waarom doe jij wat je doet ? Bewustwording is het antwoord !

 

 

 

Wil jij wel meer weten over Het "blij-V-en staan Programma" ?

 

 

Ik ga graag aan de slag met jou om jezelf sterker en stralender neer te zetten dan ooit tevoren. Door mijn kennis en ervaring, weet ik als geen ander in te voelen in jouw situatie. Hiermee kan ik doelgericht de benodigde technieken toepassen en jou helpen van jouw klachten af te komen waardoor jij snel back on track bent.

 

 

Het is de hoogste tijd om écht van jezelf te gaan houden en jezelf prioriteit nr. 1 te maken!

Ga je mee?

 

 

 

Laat hieronder jouw berichtje achter, dan neem ik binnen 24u contact met je op..