Zelfbewustzijn

Ik ben Muriel en ik woon met mijn man en drie kinderen in het altijd mooie Zeeland. Vanwege mijn eigen klachten en gemoedstoestand heb ik mij onder andere verdiept in bewust leven en zelfbewustzijn. De kennis die ik hierbij op heb gedaan, gebruik ik nu om anderen te helpen. Je kunt immers hartstikke gezond eten en veel bewegen, maar je toch niet helemaal lekker in je vel voelen. Ik ben een trainer die jou kan helpen om je een stuk beter te gaan voelen en ervoor te zorgen dat jij je niet zomaar meer uit het veld zal laten slaan.

Waarom is zelfbewustzijn belangrijk?

De definitie van zelfbewustzijn is de beleving van de eigen identiteit, dus van wie wij zijn, wat wij doen, denken, voelen of hebben meegemaakt. Het is goed om af en toe stil te staan bij jouw leven en wat er om jou heen gebeurt. Als je dit niet doet, kan het namelijk zo zijn dat je het gevoel krijgt dat je wordt meegesleept door de wereld om je heen. Als dit het geval is kan het zomaar zo zijn dat je niet weet hoe je zelf de controle weer in handen krijgt. Het is dus van groot belang dat je zelfbewustzijn in orde is.

Hoe kan ik jou helpen met je zelfbewustzijn?

Als student Spirituele Psychologie ben ik veel bezig met zelfbewustzijn en de spiritualiteit daaromheen. Ik help jou dan ook graag als je vragen hebt over jouw zelfbewustzijn of andere dingen zoals je hormoonbalans. Ik zou mijzelf omschrijven als intuïtief, confronterend en direct. Hoewel dit misschien niet heel uitnodigend klinkt, is het soms nodig dat iemand je echt even op de persoon af vraagt wat er aan de hand is. Natuurlijk ben ik niet alleen maar confronterend en direct. Zo omschrijf ik mijzelf ook graag als sociaal, leergierig, enthousiast en eerlijk. Je kunt je problemen dus gerust aan mij vertellen. Ik zal dan mijn uiterste best doen om jou verder te helpen.

Zelfbewustzijn

Mindset

Een van de belangrijkste dingen voor mij is mijn mindset. Je mindset is immers zoveel meer dan wat wij denken. Het gaat juist ook om alles wat wij voelen. In de samenleving van vandaag de dag lijkt het soms alsof gevoel er niet meer echt toe doet. Alles moet voornamelijk snel en efficiënt gebeuren en emoties en gevoelens worden snel weggewuifd. Met de juiste mindset zorg je ervoor dat je beter omgaat met emoties en hierbij speelt energie een grote rol.